Sieviešu dienā Kurbads dāmas aizvada meistarklasi

Transporta kompānijā “Kurbads” Sieviešu dienas ietvaros uzņēmuma dāmas darba lietas lika pie malas mazliet ātrāk, lai kopīgi aizvadītu kulinārijas meistarklasi restorānā “Viesistaba” šefpavāra Gata Grosberga vadībā. 

Astoņas “Kurbads” darbinieces apguva smalko uzkodu pagatavošanas mākslu, kas lieti noderēs vīna vakariem darba nedēļas noslēgumā.

“Vispirms ķērāmies klāt trīs saldo uzkodu gatavošanai. Kad tās bija gatavas, tūlīt tās arī nobaudījām, remdējot pirmo izsalkumu un atraisoties otrajam piegājienam,” par meistarklasi iespaidos dalās grāmatvede Solveiga Rjastas. “Lai arī sākumā likās, ka mans favorīts būs putots kazas siers ar rukolu, olīvu tapenādi un sēklu maizes grauzdiņu, tad vēlāk sapratu, ka debešķīgu garšu buķeti piedāvā Prosciutto ar zemenēm, rukolas pesto un ciabatu.”

Vēlreiz sveicam 8. martā!